JUMP TEAM

Sommer pause for Jump Team: Opstart i uge 32
Elsker du at hoppe på trampolin, og ønsker du at blive god til at lave nogle seje tricks – så har du nu muligheden i Xjump Trampolinpark.

I Xjump har vi startet et træningsforløb ”Jump Team”, hvor du får mulighed for at lære teknikkerne til at udføre de bedste spring. Holdet bliver på maks. 15 personer – både på begynder og øvet. Prisen er 100 kr. pr. gang. i Skovlunde.

Obs: Det er ikke et krav, at du deltager alle tirsdage eller torsdage, men vi anbefaler det, så du kan blive endnu bedre!

Begynder hold:

På dette forløb skal både øves afsæt på trampolinen, kropspositioner på trampolinen – og i luften – samt landinger. De førnævnte elementer er alle vigtige for at kunne lave en god salto. De vil derfor blive gennemgået grundigt, i takt med, at vi øger sværhedsgraden.

Der vil blive trænet både i skumgraven og på de andre trampoliner i parken.

Vi vil øve saltoerne så meget vi kan, så vi kan få så mange som muligt til at lande på benene efter dette forløb. Efter dette forløb er slut, vil der være mulighed for at rykke op på vores øvet hold.

Hvis det ovenstående lyder som noget du kunne have lyst til, så er det ”Jump Team” begynder hold du skal melde dig på!

Øvet hold:

Vil du lære at lave strakte saltoer, skruer eller måske dobbeltsaltoer, og har du prøvet at springe før eller kommer du lige fra vores begynderhold? Så er det Jump Team’s øvet hold du skal melde dig på. Her vil vi tage springene til et højere niveau og udfordre os selv. Der vil stadig være fokus på teknikken bag alle de spring der bliver udført, samtidig med at vi har det sjovt.

Så hvis du er klar til at udfordrer dig selv, så står vores Team Jump instruktører klar til at undervise dig!