Skip to content

COVID-19

I disse tider er vi meget opmærksomme på, at I som gæster i Xjump kan føle jer trygge.

Vi har justeret maks antal i parken i disse tider. Sikkerhedsbriefing vil samtidig blive taget over flere omgange for hver hoppetid. Det vil ikke længere være muligt at betale med kontanter, vi henviser derfor til at man betaler hjemmefra eller betaler med kort og mobilepay.

Hos Xjump har sikkerheden altid været utrolig vigtig og det gælder særligt i disse Covid-19 tider. Vi følger myndighedernes retningslinjer, og har lavet en række tiltag, som er med til at sikre, at I stadig trygt kan boltre jer i vores store park.

Alle over 16 skal fremvise Coronapas og ID ved indgangen. Dette gælder både dem der skal hoppe og dem der skal se på. Har du fået første vaccine stik og er der gået 14 dage, behøver du ikke en negativ test.

Coronapas betyder, at du skal kunne vise dokumentation for en negativ test, der maksimalt må være 72 timer gammel – eller at du kan fremvise dokumentation for, at du er færdigvaccineret mindst to uger inden besøget.Er du tidligere testet positiv for covid-19, behøver du ikke at have en negativ test, såfremt din positive test er mindst 14 dage og maksimalt 180 dage gammel.Derudover skal du huske gyldigt ID – eksempelvis pas, kørekort eller sundhedskort. Du kan læse mere om reglerne på coronasmitte.dk.

Vi har opsat spritdispensere, afstandsmarkeringer og skilte, der kan hjælpe jer med at vise hensyn og holde den fornødne afstand. Vi har også taget hensyn til direkte kontakt med personalet og opsat plexiglas skærme ved alle kasser.

Vi har næsten 8 meter til loftet og 5000m2 park, vi har derfor betydelig mere plads end de anbefalede 4m2 pr. person.

Vores personale er yderst opmærksomme på alle retningslinjer og har øget fokus på afspritning af overflader, håndtag mv. De guider og informerer jer – al den tid I er her.

Ved indgang til parken skal alle gæster bruge håndsprit og kun 1 gæst pr. gruppe må gå til check-in.

Vi opfordrer stadig til:

· Hold afstand – min. 1 meter.

· Host og nys i ærmet

· Vask hænder og brug håndsprit ofte

· Hvis du føler dig sløj og har feber – bliv hjemme

KØB ÅRETS JULEGAVEgavekort til Xjump

Forkæl dine nærmeste med en oplevelse de sent vil glemme.

KØB ÅRETS JULEGAVEgavekort til Xjump

Forkæl dine nærmeste med en oplevelse de sent vil glemme.

JUMP TEAM

I uge 33 starter vi vores Jump Team op igen. Hvis du vil undervises af vores certificerede instruktører, så book tid.