FAQ

Booking & bestilling

Hvor lang tid inden min bestilte tid skal jeg ankomme?
Du skal ankomme 30 minutter før det bookede tidspunkt. Check-in og sikkerhedsgennemgang varer 20 minutter – under forudsætning af, at du på forhånd har udfyldt en ansvarsfraskrivelse online.

Book Her og underskriv ansvarsfraskrivelsen her

Kan hele centret lejes til arrangementer?
Ja, gerne. Vi er fleksible og vil gerne hjælpe. Kontakt os og fortæl os om dine ønsker til arrangement.

Skovlunde: info.skovlunde@xjump.dk

Hvad er den bedste måde at booke en Jump-time på?
Via vores online bookingsystem her på siden, du kan klikke her.
Hvad er den bedste måde at booke et Jump-party på?
Via vores online bookingsystem her på siden, klik her. For bestilling eller information om større arrangementer, send en mail til til Skovlunde: info.skovlunde@xjump.dk
Jeg har ikke noget dankort eller kreditkort?
Har du ikke betalt over nettet på forhånd, kan vi ikke bekræfte din booking og dermed ikke garantere, at tidspunktet stadig er ledigt. Det kan være en udfordring, især i weekender. Vi anbefaler at undersøge, hvornår der er længere perioder med ledige tider i vores bookingsystem, og så ankomme en halv time før.
Kan jeg aflyse eller flytte min booking?

Individuelle lektioner

Disse kan ikke aflyses eller refunderes, men kontakt vores reception for at flytte din booking til et andet tidspunkt eller en anden dag.

Party-bestillinger

Aflysning kan ske med minimum 7 dages varsel, og det fulde beløb refunderes. Aflysninger senere end 7 dage før det bookede tidspunkt kan flyttes men ikke refunderes.

Generelt

Kan jeg blive og se mine børn hoppe?
Ja, XCaféen giver dig mulighed for et overblik over hele jump-området, se vores video om XCaféen her.
Har I gratis wifi?
Ja, find Xjump wifi netværket , accepter netværkets betingelser og du er på.
Har I gratis parkering?
Ja, vi har gratis P-pladser lige ved døren.

Se regler for parkering på vores skilte, noter at der står Xjump, for at få 3 timers gratis parkering:

  • Mandag til Søndag:
    – Sæt P-skiven (Gyldig i 30 min)
    – Register nummerplade i receptionen (Gyldig i 3 timer).
Har I omklædningsskabe?
Ja, i omklædningsområdet tæt ved hovedindgangen.
Hvilken slags tøj skal jeg have på?
Behageligt tøj som du kan bevæge dig i. Ikke for varmt tøj. Ingen skarpe genstande såsom smykker, ure eller store bæltespænder. Vær sikker på at der ikke er noget i dine lommer. Vi har omklædningsskabe til at opbevare værdigenstande. Det er vigtigt du har skridsikre jump-sokker på hele tiden. Disse kan købes i receptionen eller du er velkommen til at tage dine egne skridsikre sokker med, skulle du have et par.

Skal jeg have skridsikre sokker på?
Det er vigtigt, at du har altid har skridsikre sokker på. Sokkerne kan købes i receptionen for 20kr eller når du bestiller din tid på nettet, men du er også velkommen til at bruge dine egne, hvis du har et par.
Skal hver gæst underskrive en ansvarsfraskrivelse?
Ja, hver gæst der hopper skal underskrive en ansvarsfraskrivelse inden du får lov til at hoppe på trampolinerne. Hvis personer, der hopper, ikke er fyldt 18 endnu, skal ansvarsfraskrivelsen underskrives af en voksen på deres vegne. Ansvarsfraskrivelser udfyldt på nettet varer i 1 år, så du skal ikke udfylde en ansvarsfraskrivelse hver gang du skal ud og hoppe.
Hvor meget koster det at hoppe i én time for børn og voksne?
125 kr. pr time i Skovlunde. Hvis du ikke allerede har skridsikre sokker, kan disse købes i receptionen til 20 kr. pr. par eller du er velkommen til at tage dine egne skridsikre sokker med, skulle du have et par. Vi tilbyder også lavere priser i forbindelse med større selskaber. Kontakt venligst Xjump og vi kan drøfte dine behov med dig.
Hvad er jeres åbningstider?
Hvornår ansætter I nye mennesker?
Vi er altid interesserede i at ansætte dygtige og servicemindede typer til at blive en del af vores Xjump-team. Er du interesseret i et job hos os i Xjump, så kan du læse mere her