Job hos Xjump

Søg job hos Danmarks største trampolinpark

Xjump er den største trampolinpark i Danmark og vores mål er, at alle der hopper ind i vores park, får en fantastisk oplevelse. Vores gæster skal have lyst til bestille en ny tid, inden de tager hjem igen. Denne fantastiske oplevelse skal baseres på masser af sjov, samtidigt med at vores gæster føler sig sikre og i gode hænder.

Vi leder derfor efter nye medarbejdere, der er entusiastiske og stabile, som altid har et smil på læben og vil gøre lige det ekstra for at give hver eneste gæst en ekstraordinær oplevelse.

Vi giver vores medarbejdere omfattende undervisning og træning, med fokus på personlig udvikling og mulighed for at gøre karriere i virksomheden. Og så har vi det rigtig sjovt samtidig.

Er du interesseret i at blive en del af Xjump-teamet? Så skriv en ansøgning til os og fortæl, hvorfor du har lyst til at arbejde for Xjump, og hvad du kan bidrage med til teamet.

Hvis du ønsker at vi skal beholde din ansøgning de næste 12 måneder, skal der gives samtykke til dette i din ansøgning. Gives der ikke samtykke, bliver din ansøgning slettet såfremt vi ikke kan tilbyde dig et job.

Søger du job hos Xjump i Skovlunde, send ansøgningen sammen med dit cv til lineh@xjump.dk.