REFUNDERING & AFLYSNING

REFUNDERING

Eventuel refundering i henhold til vores bookingbetingelser kan kun ske på samme betalingskort eller kreditkort, der bruges til at foretage reservationen. Hvis kortet senere er udløbet, refunderes refusionen ved bankoverførsel.

Hvis du har brugt gavekort til at betale for din booking, kan vi refunderer med et nyt gavekort eller rykke din hoppetid.

AFLYSNING

Kunden har ret til at annullere en party reservation underlagt at vi modtager din anmodning om aflysning mindst 7 dage før den reserverede starttid. Afbestilling / nedsættelse af gæster med mindre end 7 dages varsel vil kun kunne få refunderet for selve hoppedelen af pakken.

Individuelle (Fri hop – session)  hoppe tider kan ikke annulleres, og der gives ingen refusion, men vi kan omlægge din reservation med 24 timers varsel.
Xjump Trampoline Park har ret til at annullere din reservation til enhver tid. I tilfælde af at XJump Trampoline Park er nødsaget til at annullere din reservation, vil vi underrette dig så hurtigt som muligt. Du har ret til fuld refusion i tilfælde af aflysning i henhold til denne bestemmelse.