AFBESTILLINGSPOLITIK

Afbestilling af X-PARTY arrangement i Xjump

Hvis i skulle blive forhindret i at afholde jeres arrangement i Xjump, skal afbestillingen ske via mail til info.skovlunde@xjump.dk senest 7 dage før arrangementets afholdelse. Arrangementet er først afbestilt, når du modtager en bekræftelse på dette.

Ændring af dato og deltagerantal til dit X-PARTY arrangement:

Frem til 7 dage inden dit X-PARTY arrangement, kan du ændre dato, deltagerantal samt fortage andre tilkøb. Vi kan kun tilføje deltagere i det omfang, at vi har plads. Det er derfor vigtigt, at du husker at informere os om MAX antal hoppende gæster.

Hvis nogle bliver syge eller forhindret i at komme samme dag til X-PARTY arrangement:

Det er desværre ikke muligt at reducere antal deltagere sammen dag som arrangementet. Dette skyldes at vi en uge inden bestiller mad mv. til arrangementet. Det er derfor ikke muligt at få pengene retur, men vi laver gerne et gavekort til jer tilsvarende hoppetid inklusive sokker pr. ikke fremmødte deltager.

Hvis du allerede har betalt og der kommer ændringer i din booking inden for vores bookingbetingelser:

Eventuel refundering i henhold til vores bookingbetingelser kan kun ske på samme betalingskort eller kreditkort, der bruges til at foretage reservationen. Hvis kortet senere er udløbet, refunderes refusionen ved bankoverførsel. Husk at før du kan få en refundering, skal du have overholdt overstående af vores booking betingelser.

AFBESTILLINGSPOLITIK AF INDIVIDUELLE (FRI HOP – SESSION)

Afbestilling eller ændring af dato af din hoppetid:

Hoppe tider kan ikke annulleres, og der gives ingen refusion, men vi kan omlægge din reservation med 24 timers varsel. Dette skal ske via mail til info.skovlunde@xjump.dk 24 timer inden hoppetimens start. Du vil hermed modtage en bekræftelse på dette, senest næst kommende hverdag.

Hvis du har brugt gavekort til at betale for din booking, kan vi udstede et nyt gavekort eller rykke din hoppetid.