Sikkerhedsregler

Xjumps sikkerhedsregler

Hos Xjump er sikkerheden det vigtigste. At hoppe på trampolin kan kategoriseres som en ekstremsport, og man kan derfor komme til skade, hvis ikke sikkerhedsreglerne følges tæt.

Inden du starter med at hoppe, skal du underskrive en ansvarsfraskrivelse, som bekræfter, at du vil følge vores sikkerhedsregler og procedurer. Er du under 18 år, skal en forælder eller anden voksen underskrive på dine vegne. Du vil også blive bedt om at se vores sikkerhedsvideo, der giver en detaljeret gennemgang af trampolinsparkens regler og sikkerhedsprocedurer. Alle, der hopper i Xjumps trampolinpark, skal bære skridsikre strømper på fødderne.

OBS: Alkohol, rygning og euforiserende stoffer af enhver art er bandlyst i hele vores trampolinpark. Er der mistanke om at en gæst er påvirket af nogen art, opretholder Xjump sig retten til at ekskluderer personen fra sin hoppetid, uden refundering. 

 

Inden du hopper

  • Tøm dine lommer inden du hopper. Det er ligeledes vigtigt, at du ikke har tyggegummi eller andet i munden.
  • Ingen kamera, telefoner, go-pro eller andet håndholdt må medbringes på trampolinerne.
  • Hop aldrig, hvis du har problemer med helbredet, er skadet, gravid eller påvirket af euforiserende stoffer eller alkohol.

 

Når du hopper på trampolinerne

  • Fokuser på det nærområde, du hopper i. Vær opmærksom på andres adfærd.
  • Hold tilbage for yngre personer, der hopper.
  • Ingen mad eller drikkevare på trampolinerne.
  • Hop kun på trampolinens dug. Hop eller land aldrig på polstringen.
  • Koncentrer dig om dine egne spring. Prøv ikke at påvirke andre gæster, der hopper.
  • Bevar kontrollen og hop inden for rammerne af dine egne evner.
  • Xjump personalet er uddannede i sikkerhed – du skal altid følge deres retningslinjer.

Og til sidst – Husk at have det sjovt!

 

Yderlig information om sikkerhed

Sikkerhed
Hos Xjump Trampolinpark er din sikkerhed vores førsteprioritet, og først når sikkerheden er i top, kan vi fokusere på at give dig den bedste oplevelse i vores trampolinpark. Vores park er designet og opbygget med din sikkerhed for øje – for det at hoppe på trampoliner, kan være farligt. Sikkerhedsreglerne er til for at minimere risikoen for, at du bliver skadet eller skader andre. Vi vil bede dig om at være sikker på, at du har forstået reglerne, inden du hopper på vores trampoliner.

Inden du begynder at hoppe, skal du underskrive en ansvarsfraskrivelse samt deltage i en obligatorisk sikkerhedsgennemgang. Gennemgangen indeholder en forklaring af alle sikkerhedsregler. Sikkerhedsreglerne er også skiltet på plakater i hele parken.

Overtrædes en sikkerhedsregel, vil man modtage en mundtlig advarsel fra vores Xjump-personale. Hvis en person bryder reglerne mere en én gang, vil man blive bortvist fra trampolinparken med det samme.
Hvis vores personale opfatter en bestemt person som udgørende en sikkerhedsrisiko for sig selv eller andre, har personalet ret til prompte – og uden advarsel – at bortvise vedkommende, som så er forment adgang i op til seks måneder.

Risikoen for at komme til skade ved leg og hop på trampoliner kan være betragtelig. Vores mål er at sikre, at du tager hjem fra Xjump trampolinpark med et smil på læben og allerede er i gang med at planlægge dit næste besøg.

Xjump-personalet har gennemgået omfattende uddannelse og træning og har mange opgaver i forbindelse med deres arbejde. De skal fx dagligt kontrollere trampolinerne, polstringen og nettets tilstand. Alle vores trampoliner er godkendte og monteret i henhold til de internationale ASTM-retningslinjer.

Alkohol, rygning og euforiserende stoffer af enhver art er bandlyst i hele vores trampolinpark.

Personlige ejendele
Xjump har ikke ansvaret for personlige ejendele af enhver art, medtaget eller opbevaret i vores trampolinpark.
Polstring
Området mellem trampolinerne er dækket af polstring, og alle fjedre er dækket af polstring for at minimere risikoen for, at du lander på eller mellem fjedrene og stålrammen. Undgå derfor at lande bevidst på polstringen, da det vil øge risikoen for at komme til skade betragteligt.
Udstyret
Vores personale vedligeholder regelmæssigt udstyret og kontrollerer dagligt udstyret med henblik på at identificere og udskifte nedslidte dele.
Polstrede stolper og søjler
Vi har sørget for polstring af metalstolper og søjler i Jump-området for at beskytte dig mod at komme til skade, når du hopper.
Sikkerhedsnet
Vi har sat net op på udvalgte steder for at hjælpe til, at du bliver inde på trampolinen, når du hopper.
Sikkerhedsteam
Vores sikkerhedsteam er hele tiden til stede i centret for at overvåge at sikkerhedsreglerne overholdes. De vil vejlede og assistere med sikker hoppeadfærd og assistance i det tilfælde, at nogen kommer til skade.
Skumgrav
Vores skumgrav er opbygget med vandfalds-trampoliner for at opnå ryddelige adgangsveje til skumklodserne nedenunder. Skumklodser bliver vendt og luftet, og nødvendig rengøring foretages hver dag inden åbning.
Skridsikre sokker
Disse strømper bidrager til sikkerheden, da de får dig til at stå bedre fast på vores trampoliner. Sokker skal altid bæres i området og kan købes for 20 kr. for et par. Du kan beholde strømperne, og de kan bruges til dit næste besøg.
Sikkerhedsskiltning
Skiltningen er placeret i hele centret, og vores sikkerhedsteam vil med glæde minde dig om reglerne hvis du skulle komme til at glemme dem, mens du har travlt med at hoppe og have det sjovt.