Chat with us, powered by LiveChat

SIKKERHEDSREGLER

Hos Xjump er sikkerheden det vigtigste. At hoppe på trampolin kan kategoriseres som en ekstremsport, og man kan derfor komme til skade, hvis ikke sikkerhedsreglerne følges tæt. For at hoppe på vores trampoliner, skal man have skridsikre sokker på. Sokkerne købes i bookingprocessen, og kan medbringes til fremtidige besøg.

Inden du booker din hoppetid skal du godkende vores sikkerhedsregler, som bekræfter, at du vil følge vores sikkerhedsregler og procedurer. Du vil også blive bedt om at se vores sikkerhedsvideo, der giver en detaljeret gennemgang af trampolinsparkens regler. Alle, der hopper i Xjumps trampolinpark, skal bære skridsikre strømper på fødderne.

OBS: Alkohol, rygning og euforiserende stoffer af enhver art er bandlyst i hele vores trampolinpark. Er der mistanke om at en gæst er påvirket af nogen art, opretholder Xjump sig retten til at ekskluderer personen fra sin hoppetid, uden refundering.

INDEN DU HOPPER

  • Tøm dine lommer inden du hopper. Det er ligeledes vigtigt, at du ikke har tyggegummi eller andet i munden.
  • Ingen kamera, telefoner, go-pro eller andet håndholdt må medbringes på trampolinerne.
  • Hop aldrig, hvis du har problemer med helbredet, er skadet, gravid eller påvirket af euforiserende stoffer eller alkohol.

NÅR DU HOPPER PÅ TRAMPOLINERNE

  • Fokuser på det nærområde, du hopper i. Vær opmærksom på andres adfærd.
  • Hold tilbage for yngre personer, der hopper.
  • Ingen mad eller drikkevare på trampolinerne.
  • Hop kun på trampolinens dug. Hop eller land aldrig på polstringen.
  • Koncentrer dig om dine egne spring. Prøv ikke at påvirke andre gæster, der hopper.
  • Bevar kontrollen og hop inden for rammerne af dine egne evner.
  • Xjump personalet er uddannede i sikkerhed – du skal altid følge deres retningslinjer.

YDERLIGERE SIKKERHEDSINFO

Hos Xjump Trampolinpark er din sikkerhed vores førsteprioritet, og først når sikkerheden er i top, kan vi fokusere på at give dig den bedste oplevelse i vores trampolinpark. Vores park er designet og opbygget med din sikkerhed for øje – for det at hoppe på trampoliner, kan være farligt. Sikkerhedsreglerne er til for at minimere risikoen for, at du bliver skadet eller skader andre. Vi vil bede dig om at være sikker på, at du har forstået reglerne, inden du hopper på vores trampoliner.

Overtrædes en sikkerhedsregel, vil man modtage en mundtlig advarsel fra vores Xjump-personale. Hvis en person bryder reglerne mere en én gang, vil man blive bortvist fra trampolinparken med det samme.
Hvis vores personale opfatter en bestemt person som udgørende en sikkerhedsrisiko for sig selv eller andre, har personalet ret til prompte – og uden advarsel – at bortvise vedkommende, som så er forment adgang i op til seks måneder.

Risikoen for at komme til skade ved leg og hop på trampoliner kan være betragtelig. Vores mål er at sikre, at du tager hjem fra Xjump trampolinpark med et smil på læben og allerede er i gang med at planlægge dit næste besøg.

Xjump-personalet har gennemgået omfattende uddannelse og træning og har mange opgaver i forbindelse med deres arbejde. De skal fx dagligt kontrollere trampolinerne, polstringen og nettets tilstand. Alle vores trampoliner er godkendte og monteret i henhold til de internationale ASTM-retningslinjer.

Alkohol, rygning og euforiserende stoffer af enhver art er bandlyst i hele vores trampolinpark.

Vores personale vedligeholder regelmæssigt udstyret og kontrollerer dagligt udstyret med henblik på at identificere og udskifte nedslidte dele.

Vi har sørget for polstring af metalstolper og søjler i Jump-området for at beskytte dig mod at komme til skade, når du hopper.

Vores sikkerhedsteam er hele tiden til stede i centret for at overvåge at sikkerhedsreglerne overholdes. De vil vejlede og assistere med sikker hoppeadfærd og assistance i det tilfælde, at nogen kommer til skade.

Vores skumgrav er opbygget med vandfalds-trampoliner for at opnå ryddelige adgangsveje til skumklodserne nedenunder. Skumklodser bliver vendt og luftet, og nødvendig rengøring foretages hver dag inden åbning. Følg venligst skiltning ved skumgrave, for at undgå uheld.

Da vi har diskolys i parken, anbefaler vi at i ved ankomst tager fat i en medarbejder, således at vi kan justere lyset i parken efter jeres behov. 

KØB ÅRETS JULEGAVEgavekort til Xjump

Forkæl dine nærmeste med en oplevelse de sent vil glemme.

KØB ÅRETS JULEGAVEgavekort til Xjump

Forkæl dine nærmeste med en oplevelse de sent vil glemme.