Skip to content

SIKKERHEDSREGLER

Hos Xjump er sikkerheden det vigtigste. At hoppe på trampolin kan kategoriseres som en ekstremsport, og man kan derfor komme til skade, hvis ikke sikkerhedsreglerne følges tæt. For at hoppe på vores trampoliner, skal man have skridsikre sokker på. Sokkerne købes i bookingprocessen eller i vores reception, og kan medbringes til fremtidige besøg.

Inden du booker din hoppetid skal du godkende vores sikkerhedsregler, som bekræfter, at du vil følge vores sikkerhedsregler og procedurer. Du vil også blive bedt om at se vores sikkerhedsvideo, der giver en detaljeret gennemgang af trampolinsparkens regler. Alle, der hopper i Xjump trampolinpark, skal bære skridsikre sokker.

OBS: Alkohol, rygning og euforiserende stoffer af enhver art er bandlyst i hele vores trampolinpark. Er der mistanke om at en gæst er påvirket af nogen art, forbeholder Xjump sig retten til at ekskluderer personen fra sin hoppetid, uden refundering.

COVID-19 SIKKERHEDSREGLER

I disse tider er vi særlig opmærksomme på, at I som gæster i Xjump kan føle jer trygge.

Vi har justeret maks antal i parken i disse tider. Sikkerhedsbriefing vil samtidig blive taget over flere omgange for hver hoppetid. Det vil ikke længere være muligt at betale med kontanter, vi henviser derfor til at man betaler hjemmefra eller betaler med kort og mobilepay.

Hos Xjump har sikkerheden altid været utrolig vigtig og det gælder særligt i disse Covid-19 tider. Vi følger myndighedernes retningslinjer, og har lavet en række tiltag, som er med til at sikre, at I stadig trygt kan boltre jer i vores store park.

Vi har opsat spritdispensere, afstandsmarkeringer og skilte, der kan hjælpe jer med at vise hensyn og holde den fornødne afstand. Vi har også taget hensyn til direkte kontakt med personalet og opsat plexiglas skærme ved alle kasser.

Vi har næsten 8 meter til loftet og 5000m2 park, vi har derfor betydelig mere plads end de anbefalede 4 m2 pr. person.

Vores personale er yderst opmærksomme på alle retningslinjer og har øget fokus på afspritning af overflader, håndtag mv. De guider og informerer jer – al den tid I er her.

Ved indgang til parken skal alle gæster bruge håndsprit og kun 1 gæst pr. gruppe må gå til check-in.

Vi opfordrer stadig til:

 • Hold afstand – min. 1 meter.
 • Host og nys i ærmet
 • Vask hænder og brug håndsprit ofte
 • Hvis du føler dig sløj og har feber – bliv hjemme

INDEN DU HOPPER

 • Tøm dine lommer inden du hopper. Det er ligeledes vigtigt, at du ikke har tyggegummi eller andet i munden.
 • Ingen kamera, telefoner, go-pro eller andet håndholdt må medbringes på trampolinerne.
 • Hop aldrig, hvis du har problemer med helbredet, er skadet, gravid eller påvirket af euforiserende stoffer eller alkohol.

NÅR DU HOPPER PÅ TRAMPOLINERNE

 • Fokuser på det nærområde, du hopper i. Vær opmærksom på andres adfærd.
 • Hold tilbage for yngre hoppende personer, der hopper.
 • Ingen mad eller drikkevare på trampolinerne.
 • Hop kun på trampolinens dug. Hop eller land aldrig på polstringen.
 • Koncentrer dig om dine egne spring. Prøv ikke at påvirke andre gæster, der hopper.
 • Bevar kontrollen og hop inden for rammerne af dine egne evner.
 • Xjump personalet er uddannede i sikkerhed – du skal altid følge deres regler og retningslinjer.

YDERLIGERE SIKKERHEDSINFO

Hos Xjump Trampolinpark er din sikkerhed vores førsteprioritet, og først når sikkerheden er i top, kan vi fokusere på at give dig den bedste oplevelse i vores trampolinpark. Vores park er designet og opbygget med din sikkerhed for øje – for det at hoppe på trampoliner, kan være farligt. Sikkerhedsreglerne er til for at minimere risikoen for, at du bliver skadet eller skader andre. Det er yderst vigtigt, at du har forstået reglerne, inden du hopper på vores trampoliner.

Overtrædes en sikkerhedsregel, vil man modtage en mundtlig advarsel fra vores Xjump-personale. Hvis reglerne brydes mere en én gang, vil man blive bortvist fra trampolinparken med det samme.
Hvis personalet opfatter en bestemt person som udgørende en sikkerhedsrisiko for sig selv eller andre, har personalet ret til prompte – og uden advarsel – at bortvise vedkommende, som derefter formenes adgang i op til seks måneder.

Vores mål er at sikre, at du tager hjem fra Xjump trampolinpark med et smil på læben og allerede er i gang med at planlægge dit næste besøg.

Vores personalet har gennemgået omfattende uddannelse og træning og har mange opgaver i forbindelse med deres arbejde. De skal blandt andet dagligt kontrollere trampolinerne, polstringen og nettets tilstand. Alle vores trampoliner er godkendte og monteret i henhold til de internationale ASTM-retningslinjer.

Alkohol, rygning og euforiserende stoffer af enhver art er bandlyst i hele vores trampolinpark.

Vores personale vedligeholder regelmæssigt udstyret og kontrollerer dagligt udstyret med henblik på at identificere og udskifte nedslidte dele.

Metalstolper og søjler er polstret for at beskytte dig mod at komme til skade, når du hopper.

Vores sikkerhedsteam er hele tiden til stede i centret for at overvåge at sikkerhedsreglerne overholdes. De vil vejlede og assistere med sikker hoppeadfærd og assistance i det tilfælde, at nogen kommer til skade.

Vores skumgrav er opbygget med vandfalds-trampoliner for at opnå ryddelige adgangsveje til skumklodserne nedenunder. Skumklodserne bliver vendt og luftet, og nødvendig rengøring foretages hver dag inden åbning. Følg venligst skiltning ved skumgrave, for at undgå uheld.

Da vi har diskolys i parken, anbefaler vi at I ved ankomst tager fat i en medarbejder, således at vi kan justere lyset i parken efter jeres behov. 

KØB ÅRETS JULEGAVEgavekort til Xjump

Forkæl dine nærmeste med en oplevelse de sent vil glemme.

KØB ÅRETS JULEGAVEgavekort til Xjump

Forkæl dine nærmeste med en oplevelse de sent vil glemme.

JUMP TEAM

I uge 33 starter vi vores Jump Team op igen. Hvis du vil undervises af vores certificerede instruktører, så book tid.