Sikkerhedsregler

SIKKERHEDSREGLER

Trampolin er en ekstremsport, og man kan derfor komme til skade, hvis ikke sikkerhedsreglerne overholdes. For at hoppe på vores trampoliner, skal man have skridsikre sokker på. Sokkerne kan tilkøbes ved bookning eller i vores reception og kan medbringes til fremtidige besøg.

Inden du booker din hoppetid, skal du godkende vores sikkerhedsregler, som bekræfter, at du vil overholde vores sikkerhedsregler og procedurer. Du vil også blive bedt om at se vores sikkerhedsvideo, der giver en detaljeret gennemgang af trampolinsparkens regler.

OBS: Alkohol, rygning og euforiserende stoffer af enhver art er bandlyst i hele vores trampolinpark. Er der mistanke om at en gæst er påvirket, forbeholder Xjump sig retten til at ekskludere personen fra sin hoppetid uden refundering.

INDEN DU HOPPER

 • Tøm dine lommer. Det er ligeledes vigtigt, at du ikke har tyggegummi eller andet i munden
 • Ingen kamera, telefoner, go-pro eller andet håndholdt må medbringes på trampolinerne
 • Hop aldrig, hvis du har problemer med helbredet, er skadet eller er gravid

NÅR DU HOPPER PÅ TRAMPOLINERNE

 • Fokuser på det nærområde, hvor du hopper. Vær opmærksom på andres adfærd
 • Hold tilbage for yngre hoppende personer
 • Ingen mad eller drikkevarer på trampolinerne
 • Hop kun på trampolinens dug. Hop eller land aldrig på polstringen
 • Koncentrer dig om dine egne spring. Prøv ikke at påvirke andre gæster, der hopper
 • Bevar kontrollen og hop inden for rammerne af dine egne evner
 • Personalet i Xjump er uddannet i sikkerhed – du skal altid følge personalets regler og retningslinjer
 • Børn under 3 år skal hele tiden være i følge med en voksen
YDERLIGERE SIKKERHEDSINFO

Hos Xjump Trampolinpark er din sikkerhed vores førsteprioritet, og først når sikkerheden er i top, kan vi fokusere på at give dig den bedste oplevelse i vores trampolinpark. Vores park er designet og opbygget med din sikkerhed for øje – for det at hoppe på trampoliner kan være farligt. Sikkerhedsreglerne er til for at minimere risikoen for, at du bliver skadet eller skader andre. Det er yderst vigtigt, at du har forstået reglerne, inden du hopper på vores trampoliner.

Overtrædes en sikkerhedsregel, vil man modtage en mundtlig advarsel fra vores personale. Hvis reglerne brydes mere en én gang, vil man blive bortvist fra trampolinparken med det samme.

Hvis personalet opfatter en bestemt person som udgørende en sikkerhedsrisiko for sig selv eller andre, har personalet ret til prompte – og uden advarsel – at bortvise vedkommende, som derefter formenes adgang i op til seks måneder.

Vores mål er at sikre, at du tager hjem fra Xjump trampolinpark med et smil på læben og allerede i gang med at planlægge dit næste besøg.

Vores personale har gennemgået omfattende uddannelse og træning og har mange opgaver i forbindelse med deres arbejde. De kontrollerer dagligt trampolinerne, polstringen og nettets tilstand. Alle vores trampoliner er godkendt og monteret i henhold til de internationale ASTM-retningslinjer.

VINTERFERIE
MED FAMILIEN

Kom forbi Xjump og brænd energi af på trampolinerne med din familie.

Husk at reserver tid på forhånd, så I er sikre på plads, når I ankommer.